ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εκδήλωση ενημέρωσης για το πρόγραμμα υποτροφιών «FULBRIGHT»

Το Thessaloniki TechLab σας προσκαλεί σε μία ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης αναφορικά με το πρόγραμμα υποτροφιών «FULBRIGHT». Την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 17.30, Τσιμισκή 136. Οι υποτροφίες απευθύνονται σε καθηγητές/ερευνητές, υποψήφιους διδάκτορες, μεταπτυχιακούς φοιτητές, καλλιτέχνες και εκπαιδευτικούς και αφορούν έρευνα, διαλέξεις, σπουδές και επιμορφωτικά προγράμματα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Το Ίδρυμα Fulbright προσφέρει υποτροφίες σε Έλληνες και Αμερικανούς πολίτες, λειτουργεί ως το επίσημο κέντρο πληροφόρησης για τις σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες και παρέχει πληροφορίες για προγράμματα σπουδών στην Ελλάδα. Από την ίδρυσή του το 1948, το Ίδρυμα Fulbright στην Ελλάδα έχει απονείμει σχεδόν 6.000 υποτροφίες, δημιουργώντας ένα δραστήριο, δυναμικό, πολυσχιδές και αρραγές δίκτυο υποτρόφων.Το 2022, το Πρόγραμμα Υποτροφιών Fulbright θα δώσει προτεραιότητα σε επιστημονικά πεδία και διεπιστημονικούς τομείς που απαντούν σε σύγχρονες ανάγκες.

Στις προκηρύξεις αναφέρονται οι όροι και οι προϋποθέσεις χορήγησης των υποτροφιών. Για πλήρη περιγραφή των προγραμμάτων υποτροφιών, τα κριτήρια επιλεξιμότητας και τις καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Ιδρύματος Fulbright εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες
Τηλέφωνο: +30 2311 286 369
Email: thessamspace@eduact.org

elEL