Η Αποστολή των ΗΠΑ στην Ελλάδα είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος TechGirls 2023, στο οποίο η Ελλάδα συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά!  

Το TechGirls είναι μια πρωτοβουλία του Γραφείου Εκπαιδευτικών και Πολιτιστικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ. 

Το πρόγραμμα TechGirls ξεκίνησε το 2012 και είναι μια καλοκαιρινή ανταλλαγή τεσσάρων εβδομάδων, σχεδιασμένη για να ενδυναμώσει και να υποστηρίξει τις νεαρές γυναίκες (ηλικίας 15-17 ετών) να επιδιώξουν την τριτοβάθμια εκπαίδευση και τη σταδιοδρομία τους σε τομείς STEM μέσω της ανάπτυξης πρακτικών δεξιοτήτων. Το πρόγραμμα διαχειρίζεται η Legacy International σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Virginia Tech, Κέντρο Ενίσχυσης της Πολυμορφίας των Μηχανικών.

 Οι Ελληνίδες 15-17 ετών που ενδιαφέρονται να κάνουν αίτηση για να γίνουν TechGirls και να ενταχθούν στην παγκόσμια κοινότητα των TechGirls μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση εδώ.

 Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε TechGirl, η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το καλοκαίρι του 2023 είναι από τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 8:00 π.μ. EDT έως την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 12:00 μ.μ. EST. Οι αιτήσεις θα κλείσουν την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 12:00 μ.μ. EST.

Δείτε Περισσότερα εδώ.
elEL